Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’nin Mayıs ayı konuğu yazar Tiryaki oldu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin düzenlediği Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’nin mayıs ayındaki konuğu kitap yazarı Kasım Tiryaki oldu.

Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’nin Mayıs ayı konuğu yazar Tiryaki oldu
Yayınlama: 24.05.2024
0
A+
A-

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nin konuğu Kasım Tiryaki, gençlerin ileriye dönük hedefleri konusunda söyleşi gerçekleştirdi

Çocuklara hayata dair çok güzel tavsiyelerde bulunan Tiryaki, “İlerde belki mühendis, belki doktor ve belki de yazar olacaksınız. Fakat ne olursanız olun işin merkezine faydalı insan olmayı koymazsanız tüm emekleriniz boşa gider. Hedefimiz iyi bir insan olmak olmalı. İşin özünü kaçırmadan bir şeyleri yapmak lazım.” dedi.

Yazar Kasım Tiryaki, çocukluk döneminde çokça günlük tuttuğunu ve sonrasında yazdıklarını bir araya getirerek Hebo serisini oluşturmaya başladığını söyleyerek gençlere; “Günlük tutuyorsan yazar olmaya başlamışsın demektir. Yazdıklarınızı okudukça sonrasında daha iyisini yazmaya çalıyorsunuz. Bu nedenle günlük tutmaya devam etmelisiniz.” tavsiyelerinde bulundu. 

Bugünle geçmişi iyi harmanlamanın ve çokça okumanın iyi bir yazar olma konusunda atılabilecek en güzel adımlar olduğunu sözlerine ekleyen Yazar Tiryaki, söyleşi sonunda “Derenin Türküsü” ve “Dere Yürüyüşü” isimli kitaplarını Bilgi Evi üyeleri için imzaladı. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.