Gençler Seyitgazi’de Nazım Hikmet’i konuştu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Bir Sandalye Bir Termos” etkinliği gençlerin ilgisi ile devam ediyor.

Gençler Seyitgazi’de Nazım Hikmet’i konuştu
Yayınlama: 13.11.2023
1
A+
A-

Ali Lidar’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Nazım Hikmet’in hayatı, yazdığı eserlerinden yola çıkarak edebiyatımıza etkileri konuşuldu. Ayrıca gençlere Eskişehir’de açtığı Küçük Prens Müzesi hakkında bilgiler de veren Ali Lidar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere hediye edilen kendi yazdığı kitapları imzaladı.

Bir Sandalye Bir Termos buluşmalarını sosyal medyadan takip ettiğini ifade eden Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe “Şehrimizin değerli yazarlarından Ali Lidar’ı da böylesine anlamlı bir etkinlik için ilçemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir belediyemize, Gençlik Merkezimize ve buraya kadar gelen tüm gençlere teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken, Gençlik Merkezi yetkilileri ‘Bir Sandalye Bir Termos’ etkinliğinin farklı konuklar ve konu başlıklarında düzenlenmeye devam edeceğini ve yeni isimler ile yer önerilerine açık olduklarını ifade etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.