Forrester’ın araştırması, bulut iş yükü güvenliğine yönelik temel unsurları ortaya koyuyor

Araştırma, Trend Micro’nun bulut iş yükü güvenliği alanında sahip olduğu uzun yıllara dayanan deneyimini vurguluyor ve yenilikçi çözümlerini öne çıkarıyor.

Forrester’ın araştırması, bulut iş yükü güvenliğine yönelik temel unsurları ortaya koyuyor
Yayınlama: 25.09.2023
2
A+
A-

Forrester, işletmelerin bulut iş yüklerine yönelik güvenlik çözümlerini daha iyi anlamalarını sağlamayı amaçlayan “Cloud Workload Security Landscape, Q3 2023” çalışmasını yayınladı. Trend Micro çalışmada bulut iş yükü (CWS) güvenlik ürün portföyünden yıllık 250 milyon dolar veya daha fazla gelir elde eden altı tedarikçiden biri olarak yer aldı.

Çalışma ayrıca, Trend Micro'nun odaklandığı aracı tabanlı bulut iş yükü güvenliği, konteyner güvenliği ve bulut güvenliği duruş yönetimi (CSPM) olmak üzere üç alanı içeren genişletilmiş kullanım alanlarını da kapsıyor. Her üç alanda da uzun yıllara dayanan inovasyon deneyimine sahip olan Trend Micro, önümüzdeki kasım ayında gerçekleştirilecek AWS re:Invent'te birçok yenilik duyuracak. Konteyner ve bulut iş yükü güvenliği geliştirilecek, birleştirilecek ve bulut ortamına yönelik merkezi tespit ve müdahale sunmak üzere XDR ile entegre edilecek.

Trend Micro, CSPM ve konteyner çalışma zamanı güvenlik özelliklerini, müşterilerin buluta yönelik saldırı yüzeylerinde risk yönetimini iyileştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan önümüzdeki dönemde kullanıma sunulması beklenen çözümüne dahil etmeyi planlıyor.

Tüm bu iyileştirmeler ve geliştirmeler, tek bir platform üzerinden tüm BT ve OT ortamında görünürlük, kontrol ve risk yönetimi sağlamak için özel olarak tasarlanan Trend Vision One kapsamında gerçekleştirilecek.

Trend Micro'nun bulut güvenliğine öncülük ettiğinin altını çizen Trend Micro COO'su Kevin Simzer, “Buluta olan yolculuklarının hangi aşamasında olursa olsunlar müşterilerimiz için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyoruz. AWS re:Invent'te yapacağımız açıklamalar, dünya genelinde kuruluşların saldırı yüzeyi risk yönetimini iyileştirmelerine yardımcı olmak için platform tabanlı güvenlik stratejimizi güçlendirirken daha da fazla değer sunacak” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.