Finansal Özgürlük Turu başlıyor: İlk durak Güneydoğu Anadolu

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bitfinex’in, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarını bilgilendirmek amacıyla oluşturduğu Finansal Özgürlük Turu başlıyor. İlk ziyaretini 25 Eylül’de Gaziantep’e gerçekleştirecek olan tur, Güneydoğu Anadolu bölgesinde Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’da takipçiler ve topluluklarla buluşacak.

Finansal Özgürlük Turu başlıyor: İlk durak Güneydoğu Anadolu
Yayınlama: 25.09.2023
0
A+
A-

Dünyanın en büyük 10 kripto para borsasından biri olan Bitfinex, Türkiye özelinde yeni bir proje hayata geçiriyor. Borsa, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarını bilgilendirmek ve kripto paraların geleceğini aktarmak amacıyla dört şehirden oluşan bir eğitim turuna başlıyor. Bitfinex bu turla daha önce kripto paralarla hiç tanışmamış insanlara Bitcoin ve blockchain’i anlatmayı amaçlanıyor.

Bitcoin’in geçmişi, yatırımcı psikolojisi, kripto paraların geleceği ve finansal özgürlüğe ilişkin eğitimlerin verileceğin Bitfinex Finansal Özgürlük Turu, 25 Eylül’de Gaziantep’te yatırımcılarla buluşacak. Sırasıyla Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Midyat ve Diyarbakır’ı ziyaret edecek olan tur, kripto para dünyasından tanınmış isimlere ev sahipliği yapacak.

Finansal Özgürlük Turu şehirlerin kültürel noktalarına da ulaşacak

Gaziantep ile başlayacak olan eğitim turu, katılımcılarla birlikte Gaziantep Arkeoloji Müzesi ve Zeugma Müzesi ziyaretlerinin ardından gerçekleşecek. Şehirlerin kültürel noktalarını da rotasına alan Finansal Özgürlük Turu; katılımcılarla Göbeklitepe, Karahantepe, Mor Gabriel Manastırı, Deyrülzafaran Manastırı, Meryem Ana Kilisesi gibi kültürel yerleri de ziyaret edecek.

Bitfinex Finansal Özgürlük Turu projesine ilişkin yaptığı açıklamada kripto alanında eğitim ve araştırmanın hayati rolünü vurgulayan Bitfinex CTO'su Paolo Ardoino, “Bitfinex'in Türkiye'deki “Finansal Özgürlük Turu” yatırımcıları eğitme, bilgi ve kültür keşfi gerçekleştirerek kripto para dünyasına ışık tutma konusundaki kararlılığımızın güçlü bir kanıtıdır.” dedi.

Bitfinex Finansal Özgürlük Turu 25 Eylül’de Gaziantep’ten yola çıkacak ve dört günde Şanlıurfa, Mardin, Midyat ve Diyarbakır’da verdiği eğitimlerle programın ilk etabını tamamlayacak. Detaylı bilgi ve katılım detayları Bitfinex Türkiye sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.