FA Cup finalinde Manchester derbisi sadece Tivibu Spor’da

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, İngiltere futbolunun ikinci kupasında dev finali seyircilerle ‎buluşturuyor. Manchester şehrinin mavi ve kırmızı tarafının karşı karşıya geleceği, Manchester City-‎Manchester United FA Cup final mücadelesi 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’da Tivibu Spor 1’den ‎canlı yayınlanıyor. ‎

FA Cup finalinde Manchester derbisi sadece Tivibu Spor’da
Yayınlama: 23.05.2024
5
A+
A-

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, Avrupa’nın en büyük liglerini seyircilerle buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın en eski ve prestijli kupalarından FA Cup’ta finalin ismi Manchester’ın iki tarafı oldu. Ada futbolunun zirvesinde, lig kupasının yanına FA Cup’ı da eklemek isteyen Manchester City ile kötü bir sezon geçiren Manchester United’ın karşılaşacağı FA Cup finali, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’da Tivibu Spor 1’den naklen yayınlanacak.

Gök mavililer, kırmızı şeytanlara karşı finalde

İngiltere futbolunun kupa mücadelesi FA Cup finalinde, Manchester derbisi seyircileri ekran başına topluyor. Premier Lig’de Arsenal ile şampiyonluk mücadelesini son hafta aldığı 3 puan ile başarıyla tamamlayan Manchester City, sezon boyu inişli çıkışlı performans sergileyen şehrin kırmızı tarafı Manchester United ile FA Cup finalinde karşılaşıyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri Manchester City ile Erik ten Hag’ın öğrencileri Manchester United’ın FA Cup final mücadelesi 25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Tivibu Spor 1’den canlı yayınlanacak mücadelede ilk düdük 17:00’da çalacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.