Eskişehir’de Kukla Yapım Atölyesi çocuklar için etkinlikler düzenliyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin tek kurumsal Kukla Yapım Atölyesi, yaz tatilinde ücretsiz “1. Dönem Yaz Kursu” düzenliyor.

Eskişehir’de Kukla Yapım Atölyesi çocuklar için etkinlikler düzenliyor
Yayınlama: 02.07.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyet gösteren Kukla Yapım Atölyesi, çocuklar için düzenlediği etkinliklerini sürdürüyor.

Çocukların yaratıcılık özelliğini ve el becerilerini geliştirmek, oyun yolu ile düş güçlerini harekete geçirerek kendilerini ifade etmeleri için ortam hazırlayan Kukla Yapım Atölyesi,  Filiz Çankaya Uzun yönetiminde ücretsiz olarak kurslarına devam ediyor.

Bu kapsamda Şehir Tiyatroları’nın yaz tatilinde düzenlediği “1. Dönem Kukla Yaz Kursu” 500’den fazla başvuru ile başladı.

01-12 Temmuz tarihleri arasında 4-6 yaş aralığı için “Kukladan Masala”, 7-10 yaş “Polar Kukla Yapımı”, 7-10 yaş “Boncuk Kukla Yapımı” ve “Karton Kukla Yapımı”, 8-12 yaş “Ahşap Kukla Yapımı”, 6-12 yaş aralığı için “Kukla Oynatımı”, “Kuklam Masal Anlatıyor” ve “Kuklam Şarkı Söylüyor” atölyelerinde çocuklar, teorik ve pratik eğitimlerle hem eğleniyor hem öğreniyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.