Ersoy: “Side Antik Kenti’ni 24 saat yaşayan destinasyon haline getiriyoruz”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Side Antik Kenti’ni, aydınlatma çalışmalarıyla birlikte ‘24 saat yaşayan bir kültür ve turizm destinasyonu’ haline getireceklerini bildirdi.

Ersoy: “Side Antik Kenti’ni 24 saat yaşayan destinasyon haline getiriyoruz”
Yayınlama: 05.01.2024
2
A+
A-

Bakan Ersoy, Side Antik Kenti Antalya muhtarlarıyla buluşmalarına devam etti. Muhtarlarlarla Manavgat’ta bir araya gelelen Ersoy,  Manavgat’taki yatırımları hem turizm odaklı hem de burada yaşayan vatandaşlara hizmet odaklı olarak gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Manavgat yangınında felaketin yaralarını hızla sardıklarını hatırlarak şu ifadelere yer verdi:

“Bu kapsamda; 2021 yılında Cumhuriyet tarihimizin en büyük yangınını yaşayan Manavgat’ta bu felaketin yaralarını hızla sardık. Yangın sonrası TOKİ tarafından bölgede yapımına başlanan 896 konut, 280 ahırın teslimatını büyük ölçüde tamamladık. Geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız 300 yataklı Manavgat Devlet Hastanemizi kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız. Eski yağhane binasını Turizm ve Seyahat Kütüphanesine dönüştürerek hizmete sunduk. Side Antik Kentini, aydınlatma çalışmalarıyla birlikte ‘24 saat yaşayan bir kültür ve turizm destinasyonu’ haline getiriyoruz. Muhtarlarımızın da görüş ve taleplerini dinledik. Birlikte el ele vererek ilçelerimiz için çalışmaya, sorunları çözmeye devam edeceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.