Enplus ile Türkiye Tenis Federasyonu’ndan iş birliği

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle kadınların ve genç kızların destekçisi olmaya devam eden Enplus, çalışmalarını Türkiye Tenis Federasyonu Sponsorluğu ile genişletiyor.

Enplus ile Türkiye Tenis Federasyonu’ndan iş birliği
Yayınlama: 10.05.2024
0
A+
A-

Enplus, spor alanındaki desteklerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Enplus ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), yaz aylarında Enplus Masters Kadınlar Serisi’ni 3 farklı ilde gerçekleştirecek.

Masters seviyesinde bir seriyi kapsayan üç kadınlar turnuvasının ilki 1-9 Haziran 2024 tarihleriarasında TTF İzmir Tenis Merkezi’nde, ikincisi 1-7 Temmuz 2024 arasında TTF Ankara Tenis Merkezi’nde, üçüncüsü 16-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında da TTF İstanbul Tenis Merkezi’nde düzenlenecek.

Bu iş birliğinin ilk aşamada 3 yıl olarak planlandığını söyleyen Enplus CEO’su Murat Hatipoğlu, “Geçen sene iş birliğimize A milli kadın takımının sponsorluğu ile başladık. Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş’la da çok güzel bir iletişimimiz oldu. Bunu daha istikrarlı, daha sürdürülebilir bir yapıda nasıl geliştirebileceğimizi düşündük. Bu sene itibarıyla da önümüzdeki üç yıl için özel bir sponsorluk anlaşması yaptık. Her yıl İzmir, Ankara, İstanbul’da özel bir Enplus Masters Kadınlar Serisi Kupası düzenleyeceğiz. Biz marka olarak destek verdiğimiz bir takım sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’de genç kızlarımızı özellikle desteklemek istiyoruz.’’ şeklinde konuştu.

İş birliği hakkında değerlendirme yapan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise, “Çalışmalarımızı yürütürken kadınların en büyük destekçilerinden biri olan Enplus, federasyonumuz için çok önemli bir yol arkadaşı oldu. Enplus A Milli Kadın Takımımıza ve Uluslararası W60 İstanbul Kadınlar Turnuvasına sponsor olarak kadın tenisinin gelişimi için çok önemli etkinliklere imza attı. Enplus Masters Kadınlar Serisi ile kadınların tenis sahnesindeki görünürlüğünü artırmaya yönelik yepyeni bir turnuvayı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Bu iş birliğinin kadın tenisçiler için önemine işaret eden Milli tenisçi Ayla Aksu da, “28 yaşındayım ve 23 yıldır tenis oynuyorum. 23 yılda 8 yıl milli takımda yer aldım bunların 5’i A Milli Takımdı. Geçen sene Enplus A Milli Kadın Takımımızın sponsoru oldu. Böyle sponsorluklar bizim için çok değerli. Kadın sporunu desteklediğiniz için teşekkür ediyoruz. Serana Williams ve Sharapova gibi kadın sporcuları izleyerek büyüdüm ve ben de onlar gibi güçlü bir kadın tenişçi olmak istiyorum diyerek bu spora başladım. Çağla Büyükakçay’ı rol model aldım. Bize büyük kupaların kazanılabileceğini gösterdi.” dedi.

Enplus ile Türkiye Tenis Federasyonu’ndan iş birliği


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.