Emirates, havayolunun gelecekteki filosunu uçurmak için deneyimli kaptanları işe alıyor

Emirates, şimdi Airbus A380 filosu için deneyimli pilotları ‘Direct Entry Captains programme’ Kaptanlar için Doğrudan Giriş programına başvuru yapmaya davet ediyor.

Emirates, havayolunun gelecekteki filosunu uçurmak için deneyimli kaptanları işe alıyor
Yayınlama: 02.10.2023
6
A+
A-

Emirates dünya çapında bir işe alım kampanyasını başlattı. İlgilenen pilotlar ve aileleri, 4 Ekim'de Dubai saatiyle 13.00'te çevrimiçi bir bültene ulaşmak veya kaydedilen kayıtları tanıtım günlerine katılabiliyor ve heyecan verici dağıtımları bu adres üzerinden takip edebiliyor:

Kaptanlar için Doğrudan Giriş programı, A330, A340, A350 ve A380 gibi Airbus'ın kontrollü uçuşları yapan geniş gövdeli uçaklarda ve az 3 bin saat güncel olarak kullanılan geçmişine sahip, teknik açıdan yetenekli kaptanlara yönelik olarak hazırlanmıştır. Adayların, diğer fiyat kriterlerini karşılamanın yanı sıra çok mürettebatlı, çok motorlu uçaklarda toplam minimum 7 bin saat uçuş süresine sahip olmaları gerekiyor.

35 bin fitte yaşam

Emirates'in pilotları, çeşitlerinin filolarını uçurmayı profesyonel açıdan tatmin edici, ödüllendirici ve heyecan verici buluyor. Yeni katılan kaptanlar, 260 uçaktan oluşan üyeyu uçurmaktan gurur duyan 1515 A380 pilotu da dahil olmak üzere 4 bin 200 kişilik güçlü bir uçuş ekibine dahil edilecek. Havayolunun toplamı en genç ve en gelişmiş filolarından oluşan eksiksiz geniş gövdeli filo Emirates'in ikonik Airbus A380'leri ve Boeing 777'lerini içeriyor. Emirates, A350'lerden oluşan kadrosunu 2024 yılında, 777-9'ları ise 2025 yılında teslim almaya başlayacak.

Havayolunun pilotları aynı zamanda altı kıtayı kapsayan en genel küresel rota ağlarından birinde uçmanın heyecanını ve macerasını da yaşıyor. Orta Doğu'daki bölgesel rotalardan çok uzun mesafeli varış noktalarına ve kutuplar arası uçuşlara kadar çeşitli ve ilgi çekici seyahat noktalarında çalışıyor.

Yaşam boyu eğitim

Emirates, 10 tam uçuş gerçekleşmesini barındıran mevcut seviyesiyle gelişmiş pilot eğitimine sağlam yatırım yapmaya devam ediyor. Emirates'in güçlü, kanıta dayalı kurum içi eğitim programları, özel olarak tasarlanmış çalışma ortamlarında son derece öğrenciler eğitmenler tarafından veriliyor. Havayolunun son 135 milyon ABD Doları tarafından sağlanan yüksek teknolojili pilot eğitim kursu Mart 2024'te açılması planlanıyor. 63 bin fitkarelik tesis, pilot eğitimini yüzde 54 artıracak ve A350'ler ile Boeing 777-9'lar da dahil olmak üzere 6 tam uçuşta kaldığına daha fazla ev sahipliği yapacak.

Pilotlar ayrıca Emirates Havacılık Okulu ve Emirates Havacılık Üniversitesi'ndeki bir dizi teknik olmayan eğitim hizmetlerine erişebiliyor.

Emirates, havayolunun gelecekteki filosunu uçurmak için deneyimli kaptanları işe alıyor

Emirates ve Dubai'de yaşam

Emirates'in yabancı pilot kuruluşları, 111 uçuş uçuş uçuşlarındaki meslektaşları ile 160'ı aşkın milletten iş arkadaşlarıyla güvenli, emniyetli, çok kültürlü Dubai ortamında yaşamanın ve bunlardan faydalanmanın tadını çıkarıyor. Pilotlar ve vergiden muaf bir maaş, geniş konaklama imkânı, ödenen eğitim ve mükemmel diş, sağlık ve hayat sigortasına sahip oluyorlar. Ayrıca işe gidiş ve dönüş şoförle ulaşım, çamaşırhane hizmetleri, 42 günlük yıllık izin, yıllık izinlerde onaylı Business Class uçak yazılımı, ödül kargo, arkadaşlar ve aileleri için olağanüstü trafik seyahati ve çok daha fazlasından faydalanıyorlar.

Pilotlar, Emirates'teki iyi tanımlanmış kariyer yöntemlerini takdir ediyor. Emirates'teki kaptanlar, kariyerlerine yönetim pilotu, işe alım pilotu, teknik pilot, standart kaptan, eğitim kaptanı, denetim kaptanı, kontrolör ve eğitmen olarak devam edebiliyor. Ayrıca pilotların yaklaşık yüzde 40'ı 10 yılı aşkın bir süredir var olduğunda uzun ve verimli bir kariyerin tadını çıkararak çıkararak çalışıyor. bin 380 pilot 10-19 yıl, 173'ü 20-29 yıl ve 5'i de 30 yılını tamamladı. 34 yıl boyunca hizmet süresiyle en uzun süre görev yapan iki pilot ise 1989 yılında aynı gün meydana gelmeye katıldı.

Son beş ayda bir değişen, bu programla, Hızlandırılmış Komuta ve Yardımcı Pilotlar olmak üzere üç işe alım eklenmesi 172 yeni pilot ekibine dahil oldu.

Hızlandırılmış Komuta Programı

Halihazırda dar gövdeli uçaklara komuta eden ve en az bin 500 saatlik Airbus uçuş moduna sahip Airbus Kaptanları için tasarlanmıştır. Arttırılmış bir maaş paketi kapsamında A380 Yardımcı Pilot olarak katılıyorlar. Minimum 700 uçuş saati ve tekrar eden iki başarılı kontrolün ardından, hızlandırılmış komuta yükseltmeye genellikle bir harften biraz fazla bir sürede hak kazanırlar.

Yardımcı pilot

Adayların çok motorlu, çok mürettebatlı uçak deneyimine sahip olması, geçerli bir Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) Havayolu Taşıma Pilotu Lisansına (ATPL) ve 20 tonluk maksimum uçuş ağırlığına sahip uçaklarda en az 2 bin saat deneyime sahip olmaları gerekmektedir.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.