Dünyanın ilk ‘Miss AI’ güzellik yarışması duyuruldu

Londra, 23 Nisan (Hibya) – Teknolojinin artık neredeyse her sektörde kullanılmaya başlamasıyla birlikte, modellik ve modanın göz alıcı dünyası da bu teknolojiye sahip çıktı. Yapay zeka tarafından üretilen bu modeller, “yapay zeka” adı verilen bir güzellik yarışmasında yarışacak.

Dünyanın ilk ‘Miss AI’ güzellik yarışması duyuruldu
Yayınlama: 23.04.2024
1
A+
A-

Bu benzersiz etkinliğin arkasında, yapay zeka yaratıcılarını onurlandıran küresel bir program olan Dünya Yapay Zeka Yaratıcı Ödülleri (WAICAs) yer alıyor.

WAICA'nın web sitesine göre, 'Miss AI', geleneksel güzellik yarışmasını yapay zeka dünyasıyla harmanlayan ödüllerin ilk örneği olacak.

Katılımcılar tamamen yapay zeka tarafından üretilmiş olmalı ve kullanılan araçlar konusunda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. 'Miss AI'ın kazananı 5.000 dolar nakit para ödülü, Fanvue platformunda tanıtım, 3.000 dolar değerinde bir mentorluk programı ve 5.0 doların üzerinde PR desteği alacak.

Yarışmaya başvurular 14 Nisan'dan itibaren kabul edilmeye başlandı ve kazananlar 10 Mayıs'ta açıklanacak, ardından ayın ilerleyen günlerinde çevrimiçi bir ödül töreni düzenlenecek.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.