Dünyaca ünlü giyim markasının eski CEO’su Mike Jeffries, erkeklerin istismar edilmesiyle suçlanıyor

Abercrombie & Fitch’in eski CEO’su Mike Jeffries ve partneri Matthew Smith, düzenledikleri özel cinsel ilişki partilerinde erkekleri zorla cinsel ilişkiye zorlamakla suçlandı. Bu partilere katılan istismar mağdurları, etkinliklerin cinsel içerikli olduğunun kendilerine söylenmediğini ifade etti.

Dünyaca ünlü giyim markasının eski CEO’su Mike Jeffries, erkeklerin istismar edilmesiyle suçlanıyor
Yayınlama: 03.10.2023
1
A+
A-

Abercrombie & Fitch’in eski CEO’su Mike Jeffries ve partneri Matthew Smith, dünya çapında düzenledikleri özel cinsel ilişki partileri ile ilgili istismar iddialarıyla gündeme geldi. Bu etkinliklere katılan erkekler, istismara uğradıklarını anlattılar. Jeffries ve Smith henüz iddialar hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak bu etkinliklerin organizasyonunu yapan kişi, herhangi bir hata olmadığını savundu.

PARTİLERE KATILANLAR ZOR CİNSEL İLİŞKİYE ZORLANMIŞ

ABD’de iki eski savcı, bu iddiaları bağımsız bir şekilde inceledi ve “cinsel ilişki ticareti” suçlamasıyla ilgili soruşturma başlatılmasını talep etti. İddialara göre, bu partilerde yetişkin bireyler başka yerlere götürülerek zorla veya para karşılığı cinsel ilişkiye zorlanmış olabilirler.

PARTİLERİN İÇERİĞİNDEN HABERDAR DEĞİLLERMİŞ

BBC’nin yürüttüğü iki yıllık araştırmada, bu partilere katılan veya bu organizasyonlarda çalışan 12 erkek ile görüşüldü. Bu partiler, New York’taki konutlarda ve Londra, Paris, Venedik ve Marakeş’teki lüks otellerde gerçekleştirildi. İddialara göre, katılan erkekler bazı konularda yanıltıldılar ve etkinliklerin cinsel içerikli olduğu kendilerine söylenmedi.

BBC’nin ulaştığı belgelere göre, bu etkinliklerin organizasyonunu yapan kişi James Jacobson’dı. İddiaların ardından ABD yasalarına göre bir soruşturma başlatılması talep ediliyor.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.