Drake’in 11 yaşındaki oğlu Adonis rapçi oldu

Ünlü rap şarkıcısı Drake’in oğlu Adonis, babasının izinde. 11 yaşındaki çocuk ilk rap şarkısını ve klibini çıkardı.

Drake’in 11 yaşındaki oğlu Adonis rapçi oldu
Yayınlama: 17.10.2023
0
A+
A-

Ünlü rap şarkıcısı Drake’in oğlu, babasının izinden gidiyor. 36 yaşındaki dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcının 11 yaşındaki oğlu Adonis, şimdiden şarkıcılığa adım attı. Bir hafta kadar önce “All the Dogs” adlı yeni albümünü çıkaran Drake’in oğlu da “My Man Freestyle” adında şarkısını çıkardı.

“İYİ Kİ DOĞDUN OĞLUM”

6 Ocak’ta 11’inci yaşına giren Adonis ile ilgili dün bir paylaşım yapan Drake, oğlunun şarkıyı söylediği klibni yayınlayarak, “İyi ki doğdun oğlum. My Man Freestyle çıktı” diye not yazdı.Drake'in 11 yaşındaki oğlu Adonis rapçi oldu

Şarkıyı, yapımcısı Lil Esso ile birlikte yazdığı söylenen Adonis’in şarkı sözleri şöyle: “Bu anın gelmesini bekliyordum / Arabayı sürüyordum ve arabamı parçaladım / iPad’imde çalıyordum ve iPad’imi kırdım / Evime gidiyorum, babamı görüyorum / Merhaba diyorum babama ve üstümü değiştirmem gerekiyor / Basketbol oynuyorum.”

Klipte Adonis ve arkadaşları basketbol oynarken görülüyor. Küçük çocuk, arkadaşlarına karşı, “Sadece daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha iyi atmalıyız. Daha iyi oynamalıyız. Enerjinizi yükseltin” ifadesini kullanıyor ve alkışlanıyor.

 

 

 

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.