Dervişoğlu: Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

İYİ Parti’nin yeni Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu, olağanüstü kurultayda seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştirdi.

Dervişoğlu: Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Yayınlama: 27.04.2024
3
A+
A-

Dervişoğlu'nun konuşması şu şekilde:

“Bu yolculuğa çıkarken cenabı Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ettim. Ülkem için dua ettim, milletim için dua ettim, partim için dua ettim ve sizler için dua ettim.

Ben bir yarış kazanmadım çünkü kimse ile yarışmadık. Herkesin gözü bu kongredeydi. Allah hepinizden razı olsun.

En küçük bile bir tatsız olay yaşanmadı. Bu iyiler ve cesurlar hareket olduğunun, nasıl bir siyasi hareket olduğunun, nasıl bir siyasi ahlaka ve ferasete sahip olduğunun en büyük delilidir.

Konuşurken de ifade ettim Sayın Koray Aydın benim aile büyüğüm ve ağabeyimdir. Sayın Tolga Akalın da benim kardeşim ve ailemin bir ferdidir. Sizlerin adayları olarak bu yolculuğa çıktık. Siz asıl çok büyük bir ailesiniz size mensup olmaktan hepimiz iftihar ediyoruz.

Bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Ondan sonra da Allah’ın izniyle iktidar yolculuğunu yine ağabeyim Koray Aydın, kardeşim Tolga Akalın’la ve bu dava için alın teri döken sizlerle yolculuğumuza devam edeceğiz.

Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.