Depremzede çift, öğrencilerinin kitap eksiğini tamamladı

HATAY- 13.10.2023 – HİBYA -Hatay Defne ilçesinde, Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu ile Mehmet Rende Ortaokulu öğrencilerinin kitap eksiğini tamamlayan Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti, örnek bir dayanışmaya imza attı.

Depremzede çift, öğrencilerinin kitap eksiğini tamamladı
Yayınlama: 13.10.2023
0
A+
A-

Hatay Defne ilçesinde, Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu ile Mehmet Rende Ortaokulu öğrencilerinin kitap eksiğini tamamlayan Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti, örnek bir dayanışmaya imza attı.

Yapmak istedikleri kitap yardımı için harekete geçen Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti, tanıdıkları ve bir zamanlar birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarıyla, düşüncelerini paylaştı. Amaçları, minik yüreklerin umudunu tekrardan yeşertip, eğitim yaşamlarını aksaklığa uğratacak eksik parçaları tamamlamak olan yardımsever çift, yaşanan depremler nedeniyle neredeyse her şeylerini kaybetmiş olan insanların yüzlerinde ufak da olsa bir tebessüm yaratmak için yola çıktıklarını ifade ederken, okul yönetimleri de öğretmenler de bu uzatılan eli karşılıksız bırakmadı.

Defne ilçesi Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu yanı sıra Mehmet Rende Ortaokulu’nu da içeren yardımlar kapsamında toplam 460 öğrencinin eğitim hayatına önemli katkı sağlanması planlanıyor. Mehmet Başar-Senem Çınarlı Başar çifti tarafından iki okula da ulaştırılan kitapların, 1. Sınıf’tan 8. Sınıf’a kadar eğitim gören öğrenciler için hazırlanan ‘kaynak’ kitaplar olduğu bildirildi.
 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.