Daha Güçlü! Daha İleri! Bir Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

Elektrik Mühendisliği mesleği için önemli birçok projeye imza atmış olan Frekans Mühendisler Platformu, 25 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde, meslektaşlarını, “Daha Güçlü! Daha İleri!” diyerek sandığa davet ediyor.

Daha Güçlü! Daha İleri! Bir Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi
Yayınlama: 21.02.2024
6
A+
A-

2022 yılında düzenlenen Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şube seçimlerinde 40 yılı aşkın bir aradan sonra bir ilk gerçekleşmiş ve EMO Ankara yönetimi; ulusal kamuoyunda çok ses getiren seçim sonrasında Yeni Bir Başlangıç için Frekans Mühendisler Platformu’na geçmişti.

2 yıl boyunca genç mühendislerin meslek hayatına hazırlanması, kadın mühendislerin iş hayatında yaşadıkları zorlukların giderilmesi, mühendis meslektaşların mesleki kariyerlerinin güçlendirilmesi amacı ile eğitimler, geziler, seminerler ve ziyaretler gerçekleştirerek Elektrik Mühendisliği mesleği için önemli birçok projeye imza atmış olan Frekans Mühendisler Platformu, 25 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde, meslektaşlarını, “Daha Güçlü! Daha İleri!” diyerek sandığa davet ediyor.

Kırmızı liste ile seçime girecek olan Frekans Mühendisler Platformu’nun liste başı Başkan Adayı Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şube Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cevdet Aslan.

Meslektaşlarını 25 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan seçimlerde oy kullanmaya davet eden Aslan, demokratik bir şekilde oda yönetimimizin ve mesleğimizin geleceğine karar vereceklerinin altını çizerek, mesleki bilinç ile hareket edip Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi’ni “Daha Güçlü! Daha İleri!” taşıyacaklarını belirtti.

Sektörün tanınan ve sevilen simalarından Aslan, açıklamasının devamında, “2 yıllık Frekans Mühendisler Platformu yönetiminde EMO Ankara Şubesi’nin ideolojik saplantılardan arındırıldığını, milletimizin değerlerini kucaklayan bir yaklaşımla meslektaşlarının tamamının kucaklandığı ve ayrımcılığın ortadan kaldırıldığını” belirtti. Aslan, EMO Merkezin Ankara Şubesi’ne karşı takındığı ayrımcı tavırların da mühendislerin vicdanını yaraladığını ifade etti. Aslan, “Mesleğimize ve meslektaşlarımıza 2 yıllık hizmet sürecinde, EMO merkezi yönetiminin ideolojik kaygılarla önümüze çıkardığı engellemelere rağmen projelerimize odaklandık, olumsuz şartları bir bahane olarak görmeden var gücümüzle hizmet etmeye çalıştık ve büyük işlere imza atmayı başardık” dedi.

Aslan, “Çağ dışı kalmış, aşırı uç fikirlerin merkezi haline gelmiş, ayrımı esas alan bu anlayışın meslek odamızı bir daha geriye götürmemesi için tüm meslektaşlarımızı 25 Şubat Pazar günü Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’na kırmızı listeye destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

Daha Güçlü! Daha İleri! Bir Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

Kaynak: SHA / Ümit UÇAR

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.