Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KEK 11. Dönem Toplantısı’na katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KEK 11. Dönem Toplantısı’na katıldı
Yayınlama: 08.05.2024
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile görüşmesinin ardından Türkiye-Azerbaycan Karma Ekonomik Komisyonu'nun (KEK) heyetler arası oturumuna başkanlık ederek KEK 11. Dönem Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Teknik heyetle hazırlanan 120 maddelik KEK 11. Dönem Protokolü ve yeni Eylem Planını oluşturduklarını ifade eden Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde, eylem maddelerini Azerbaycanlı kardeşlerimizle koordinasyon içerisinde hızlı ve etkin bir şekilde hayata geçirerek, ikili ilişkilerimize pek çok başlıkta ivme kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Cevdet Yılmaz, bugün imzalanan Ticaretin Kolaylaştırılması Ortak Çalışma Grubu Kurulmasına İlişkin Mutabakat Zaptı, Su Alanında İşbirliği Anlaşması, Hayvan Hastalıkları ile Mücadelede İşbirliği Hakkında Niyet Beyanı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ile Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Kalkınması Ajansı Mutabakat Zaptı'nın hayırlı olmasını diledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.