Cumhurbaşkanı Erdoğan: “TEKNOFEST İzmir’de Türkiye’nin yükselişine de şahit oluyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST İzmir’de büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, öz güven ve iddia sahibi Türkiye’nin yükselişine de şahit olunduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “TEKNOFEST İzmir’de Türkiye’nin yükselişine de şahit oluyoruz”
Yayınlama: 29.09.2023
5
A+
A-

“Burada zorluklar karşısında yıkılmayan güçlü bir irade var.” diyen Erdoğan, “#TEKNOFEST2023’ün son durağı olan İzmir’imizde, Çiğli Hava Üssü’nde Kızılelma, Akıncı, Anka, Hürjet, TB2, TB3, Gökbey, Atak’la birlikte mücadele var, gayret var; sabır, azim, cesaret var. Burada zorluklar karşısında yıkılmayan güçlü bir irade var. TEKNOFEST İzmir’de sadece Millî Teknoloji Hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz… Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, öz güven ve iddia sahibi Türkiye’nin yükselişine de şahit oluyoruz.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'in  Asya’dan Afrika’ya, Balkanlar’dan Türkistan’a kadar gönül coğrafyasına da cesaret aşıladığını belirterek şöyle devam etti:

“Burada her türlü engele rağmen başarmaya sevdalı yürekler var. Burada hayallerine giden yolda hiçbir engel tanımayan gençler var. Burada ayağına vurulan asırlık zincirleri parçalayan Türk milleti var. Burada Türkiye Yüzyılı’nın mahzun ve mazlum gönülleri aydınlatan ışığı var.

Bu milletin inandığında ve çalıştığında neleri başarabileceğini gösteren; fikir, yürek ve alın terleriyle büyük bir başarı hikâyesi yazan TEKNOFEST gençliğine teşekkür ediyorum. Sizler, Türkiye’nin müreffeh ve parlak geleceğisiniz.

Sizlerin başarıları milletimizle birlikte Asya’dan Afrika’ya, Balkanlar’dan Türkistan’a gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize de cesaret aşılıyor. Rabbim hiçbirinizin ayağına taş değdirmesin…”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.