Cumhurbaşkanı Erdoğan: “En uygun asgari ücret neyse bunun kararını vereceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dönüşünde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “En uygun asgari ücret neyse bunun kararını vereceğiz”
Yayınlama: 02.12.2023
1
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu yönetiminin Gazze'de gerçekleştirdiği katliamların tarihe kara leke olarak geçtiğini belirterek “Bu leke ona şartsız, koşulsuz destek veren ülkelerin alnına da yapıştı. Soykırım mağduru' diye yıllarca ortalıkta dolaşan İsrailli yöneticiler, artık atalarının katillerine dönüşmüştür. Beklentimiz, Netanyahu başta olmak üzere suçüstü yakalanan bu soykırımcıların bu Gazze kasaplarının gereken cezayı almalarıdır.” ifadelerini kullandı.

“Gazze'yi iki devletli çözümün olmadığı bir ortamda tartışmama konusunda muhataplarımızı bir noktaya getirdik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

“İki devletli çözümü merkeze alırsak Gazze ve karşılıklı tehdit konuları zaten ortadan kalkar. Hamas'ın dışlanması, yok edilmesi gerçekçi bir senaryo değil.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asgari Ücret hakkında ise “İşçi, işveren temsilcileri ile görüşmelerini bitirdikten sonra neticeyi getirecek. En uygun asgari ücret neyse bunun kararını vereceğiz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.