Çin’de 8 günlük tatil döneminde 5,1 milyardan fazla paket işlem gördü

Çin hızlı paket kabulü ve teslimatı sektörü, 29 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşmiş ve cuma günü sona ermiş bulunan Sonbahar Bayramı ve Ulusal Bayram tatili boyunca 5,1 milyarı aşkın sayıda paket/koli işlemi yaptı.

Çin’de 8 günlük tatil döneminde 5,1 milyardan fazla paket işlem gördü
Yayınlama: 08.10.2023
26
A+
A-

Çin hızlı paket kabulü ve teslimatı sektörü, 29 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşmiş ve cuma günü sona ermiş bulunan Sonbahar Bayramı ve Ulusal Bayram tatili boyunca 5,1 milyarı aşkın sayıda paket/koli işlemi yaptı. Ortaya çıkmış olan bu yüksek sayı, ülkenin posta hizmetlerinin kavuştuğu kalıcı canlanmanın bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Ulusal Posta İdaresi tarafından açıklanan verilere göre, söz konusu dönemde 2 milyar 575 milyon paket teslim alındı. Bu dönem süresince teslim alınan günlük koli hacmi, önceki yılın Ulusal Bayramı dönemindekine kıyasla yüzde 8,6 oranında artış gösterdi.   

Teslimatı yapılan koli sayısı ise dönem toplamında 2 milyar 572 milyon kadar oldu ve bu sürede gün başına teslim edilen koli hacmi 2022 yılının Ulusal Bayram tatiline kıyasla yüzde 18,7 oranında artmış oldu.

 


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.