CHP Genel Başkanı Özel: “Yerel seçim ikili işbirliklerini gerektiriyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Özel: “Yerel seçim ikili işbirliklerini gerektiriyor”
Yayınlama: 30.11.2023
0
A+
A-

Özel'in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“İYİ Parti’nin kamuoyunca da bilinen, bizim tarafımızdan da saygıyla karşılanan bir Genel İdare Kurulu kararıyla tüm seçim bölgelerinde yerel seçime kendi adaylarıyla girmeleri noktasında alınmış bir kararları vardı.

İttifak kelimesi yoruldu. İttifak kelimesi, kalabalıkları, uzun süren toplantıları çağrıştırıyor. Ancak yerel seçim, biraz daha esnekliği, hızlı karar vermeyi ve ikili işbirliklerini gerektiriyor.

Bizim alınmış kararlara saygılı olduğumuz ama eğer mümkün olursa bundan sonraki süreçte yerel seçime yönelik bir iş birliği için partilerimizin görevlendirileceği kişilerin birlikte çalışma imkanının yaratılıp, yatırılamayacağını sorduk. Sayın Genel Başkanımızdan bu konuda bir cevap aldık. Nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum.”

Akşener’in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Pazartesi günü zaten doğal olarak GİK’imizi toplayacaktık. Orada bu soruyu Genel İdare Kurulumuza soracağız. Onlar nasıl bir cevap verecek o zaman göreceğiz. Ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah her şey Türkiye için iyi olur.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.