Büyükşehirden Hayvanları Koruma Günü’nde “hayvanat bahçesi” ücretsiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla 4 Ekim 2024 Cuma günü Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi’nin ziyaretinin ücretsiz olduğunu duyurarak, vatandaşları davet etti.

Büyükşehirden Hayvanları Koruma Günü’nde “hayvanat bahçesi” ücretsiz
Yayınlama: 03.10.2024
0
A+
A-

Kayseri’de gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik kapsamındaki faaliyetleri ile insanlara hizmetin de ötesinde kentteki canlıları da gözeten Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim 2024 Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ile vatandaşlar ile dilsiz dostların yer aldığı hayvanat bahçesini buluşturuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayvanların korunmasına, barındırılmasına ve beslenmelerine dikkat çekmek ve bu hususta duyarlılık oluşturmak adına gerçekleştirilen uygulama ile vatandaşları ücretsiz olarak Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret etmeye davet etti. Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bir gün değil her gün hayvanlarımızı koruyalım’, ‘yeryüzündekilere merhamet edin ki göktekilerde size merhamet etsin’ hadisi şerifini hatırlatarak, “Günün anlamına ve önemine ilişkin Büyükşehir Belediyemiz ile 4 Ekim 2024 Cuma günü Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçemize ücretsiz giriş sağlama imkânı tanıdık. Vatandaşlarımızı bu anlamlı günde dilsiz dostları ziyaret etmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç öte yandan, 4 Ekim’de Geçici Köpek ve Kedi Bakım Merkezleri’ne, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların ziyaretlerinin planlanmış olduğunu ve aynı zamanda öğrencilerin hayvanlara besleme yapabilmeleri için mama desteği yapılacağını da bildirdi.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.