Bu kare üzerinden Ali Koç’a gönderme yapmıştı! Galatasaray’a sponsor olan Uğur Vergili, “Şahinler” suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alındı

İstanbul merkezli 7 ilde “Şahinler” olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda firari olarak aranan Uğur Vergili, Çekmeköy’de kız arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Vergili emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şirketiyle yaz döneminde Galatasaray’a sponsor olan Vergili imza töreninde, Ali Koç’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında elini cebine sokmasıyla ilgili olarak göndermede bulunmuştu.

Bu kare üzerinden Ali Koç’a gönderme yapmıştı! Galatasaray’a sponsor olan Uğur Vergili, “Şahinler” suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alındı
Yayınlama: 08.10.2023
161
A+
A-

Kamuoyunda “Şahinler” olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik 29 Eylül Cuma günü İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri Sedat Şahin cezaevindeyken örgütün bir bölümünü yöneten Mehmet Şahin’in de aralarında bulunduğu 43 şüpheli yakalandı. Ancak operasyonda örgüte finans sağladığı tespit edilen Uğur Vergili yakalanamadı. Vergili’nin yakalanması için ekipler çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışmalar sonucunda Vergili, Çekmeköy’de kız arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Vergili emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ALİ KOÇ’A GÖNDERME YAPMIŞTI

Vergili yaz transfer döneminde şirketiyle Galatasaray’a sponsor olmuştu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in de katıldığı imza töreninde açıklamalarda bulunan Vergili, Ali Koç’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında elini cebine sokmasıyla ilgili göndermede bulunmuştu.

“OLABİLDİĞİNCE YANINIZDA OLMAK İSTİYORUM”

Vergili imza töreninde Ali Koç’u hedef alarak yaptığı açıklamada, “Malum takımlar demeyeyim, başka takımların elleri ceplerinde ama nerede duracaklarını bilmedikleri için. Bizim başkanımızın da eli cebinde ama harcamalarla alakalı eli cebinde. Ben size teşekkür etmek ve olabildiğince de yanınızda olmak istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.