Brandefense, iş ortaklarına Bridge Partner Programı’nı ve Brandefense 2.0’ı anlattı

Siber güvenlik şirketi Brandefense, Bridge Partner Programı ve Brandefense 2.0 versiyonunu DasDas’ta gerçekleştirdiği etkinlikte sektör uzmanlarına tanıttı. İlginin yoğun olduğu etkinliğe siber güvenlik sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

Brandefense, iş ortaklarına Bridge Partner Programı’nı ve Brandefense 2.0’ı anlattı
Yayınlama: 04.10.2023
32
A+
A-

DasDas’ta düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Brandefense CEO’su Hakan Uzun şirketin ve ürünün vizyonunu ele alırken, Brandefense Kurucu Ortağı ve CTO’su Caner Köroğlu ise dark web ve deep web dünyasının derinliklerinden bahsetti. Katılımcıların Bridge Partner Programı hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildiği etkinlikte Brandefense 2.0’ın yenilikleri ve modülleri de tanıtıldı.

Bridge Partner Programı ile güçlü iş birliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor

Dört farklı katmanda sunulan Bridge Partner Programı, iş ortaklarının uzmanlık alanları ve ticari düzeylerine bağlı olarak geliştirilmiş çözümler sunacak. Brandefense bu çözümler sonucunda iş optimizasyonunu sağlamayı, güçlü iş birlikleri geliştirmeyi, müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuklarına destek olmayı ve müşteri/satış dönüşümlerini artırmayı hedefliyor.

 

Bridge Partner Programı’na ilişkin açıklamalarda bulunan Brandefense CEO’su Hakan Uzun, “Brandefense olarak her zaman sektörümüzün ve iş ortaklarımızın sorunlarını gözlemliyor ve bu sorunlar doğrultusunda çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bridge Partner Programı da bu kapsamda attığımız adımlardan biriydi. Programda iş ortaklarımız için Authorized, Silver, Gold ve Platinium olmak üzere dört ayrı katman oluşturduk. Bununla birlikte artık ürün ve çözümlerimizle oluşturdukları hacim doğrultusunda bu programa dahil olarak birçok avantajdan yararlanabilecekler.” dedi.

Bridge Partner Programı’nın sektördeki hareketliliği de artıracağını söyleyen Uzun, önümüzdeki dönemde hem yurt içinden hem de yurt dışından Platinium Partner iş ortaklarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

“Brandefense 2.0 bizim için dönüm noktalarından biri oldu”

Açıklamalarında Brandefense 2.0’a da değinen Hakan Uzun, “Brandefense 2.0 bizim için dönüm noktalarından biri oldu. Brandefense 2.0 baştan yeni teknolojilerle geliştirilmiş, bulut tabanlı, yeni modüllerin tek platformda entegre çalıştığı bir çözüm. Şu anda sektörümüz açısından siber güvenlik dünyasında örnek gösterilecek bir güncelleme yaptığımızı söyleyebiliriz. Öte yandan, bu tarz güncellemelerde ilk etapta fazlaca sorun ile karşılaşılabiliyor. Bu zamana kadar Brandefense 2.0’ı kullanmaya başlayan müşterilerimizin kolaylıkla yeni versiyonumuza entegre olabildiğini görmek bizi gururlandırıyor. Bu da tabii ortaya koyulan çalışmanın başarısını göstermekle birlikte bizim için de oldukça mutluluk verici bir sonuç.” dedi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.