Borusan Sanat’ta bu hafta

Borusan Sanat, bu hafta müzikseverlere The Necks’in doğaçlamalarından Serge Modular’ın 50’ıncı yıl kutlamasına, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın Nemanja Radulović’e eşlik edeceği konsere ve “40 Watt Sun” projesinin solo performansına kadar geniş bir müzik zenginliği sunacak.

Borusan Sanat’ta bu hafta
Yayınlama: 20.11.2023
7
A+
A-

İstanbul'un kültür ve sanat sahnesine damga vuran Borusan Sanat, bu hafta müzikseverleri birbirinden özel konserlerle buluşturacak. İşte bu haftanın etkinlikleri:

The Necks'ten büyüleyici doğaçlamalar: Nova Muzak Serisi 36'ıncı Konser

Nova Muzak serisi kapsamında, Avustralya'nın kült gruplarından biri olan The Necks, 25 Kasım Cumartesi günü saat 21.00'de Borusan Müzik Evi'nde sahne alacak. Grubun müziği, Chris Abrahams, Tony Buck ve Lloyd Swanton'un yavaşça çözülen uzun soluklu doğaçlamalarıyla dinleyicilere büyüleyici bir deneyim sunacak.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'ndan Nemanja Radulović'e eşlik: “Yıldızlar Altında” konseri

7 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde gerçekleşecek konserde, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, başarılı kemancı Nemanja Radulović'e eşlik edecek. George Pehlivanian'ın şeflik kürsüsünde yöneteceği konser, Beethoven'in op.61 Re Majör konçertosu ile unutulmaz anlar sunacak.

Serge Modular'ın 50'ıncı Yılı Borusan Müzik Evi'nde kutlanıyor

Analog seslerin yankılanacağı özel bir konserle, Serge Modular'ın 50'ıncı yılı Borusan Müzik Evi'nde kutlanıyor. Thomas Ankersmit'in Berlin ve Amsterdam'da geliştirdiği çalışmalar, analog synthesizer, radyo dalgaları ve diğer elektronik ses kaynaklarıyla 8 Aralık Cuma günü saat 21.00'de müzikseverlerle buluşacak.

 “40 Watt Sun” Projesi Borusan Müzik Evi'nde: 37'nci Nova Muzak Serisi

Şarkıcı, gitarist ve söz yazarı Patrick Walker'ın özgün müzik projesi “40 Watt Sun”, 9 Aralık Cumartesi günü saat 21.00'de Kod Müzik işbirliğiyle gerçekleşecek 37'nci Nova Muzak serisi kapsamında Borusan Müzik Evi'nde solo performans sergileyecek. Walker'ın etkileyici vokalleri ve içten sözleri, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Bu hafta Borusan Sanat, müzikseverlere farklı tarzlarda müziğin kapılarını aralayacak. Sanatseverler, bu özel etkinliklere katılarak unutulmaz anlar yaşayabilirler.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.