“Boao Asya Forumu, ülkeler arası diyalog için önemli bir platform”

Beijing, 28 Mart (Hibya) – Karayipler’de ada ülkesi Dominika’nın Başbakanı Roosevelt Skerrit, Boao Asya Forumu’nun ülkeler arası diyalog için önemli bir platform olduğunu belirtti.

“Boao Asya Forumu, ülkeler arası diyalog için önemli bir platform”
Yayınlama: 28.03.2024
1
A+
A-

Dominika Başbakanı Roosevelt Skerrit, Boao Asya Forumu'nun ülkeler arası diyalog için önemli bir platform olduğunu belirtti.

Çin ziyareti sırasında Çin Medya Grubu'na özel bir röportaj veren Skerrit, ülkeler arası diyaloğun önemine vurgu yaparak, gelişen dünyada karşılaşılan zorlukların sürekli değiştiğini ve Boao Asya Forumu gibi platformların büyük önem taşıdığını ifade etti.

Skerrit, “Çin'in kalkınmasını büyüleyici buluyorum. Tanımlamak için bir kelime kullanmam gerekirse, o “olağanüstü” olurdu. Çin'in vizyonu, stratejisi ve planlarının tam uygulanması, Çin halkının disiplini ve çalışkanlığı gerçekten dikkat çekici. Çin Cumhurbaşkanı ve hükümetinin belirlediği Çin tarzı modernleşme vizyonu, Çin halkı tarafından benimseniyor ve takdir ediliyor. Bu süreç, sadece Çin'e değil, Dominika dahil dünya genelindeki tüm ülkelere fayda sağlayacak” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.