Bitci, Türkiye’nin güven puanı en yüksek kripto para borsası oldu

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Bitci, son dönemdeki büyümeye ve gelişime yönelik uygulamalarının sonucunu almaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde Türkiye’nin en hızlı büyüyen kripto para borsası seçilen Bitci, şimdi de Türkiye’nin güven puanı en yüksek kripto para borsası oldu.

Bitci, Türkiye’nin güven puanı en yüksek kripto para borsası oldu
Yayınlama: 20.09.2023
5
A+
A-

Kripto endüstrisine ilişkin çeşitli veriler yayımlayan CoinGecko, Türkiye’deki kripto para borsalarına ilişkin çalışmalarına da devam ediyor. Son olarak “Güven Puanına Göre Sıralanan En İyi Kripto Borsaları” listesini açıklayan platforma göre Türkiye’nin güven puanı en yüksek kripto para borsası Bitci oldu. Likidite, ölçek, fon güvenliği ve ekip gibi çeşitli unsurların dikkate alınarak değerlendirildiği çalışma sonucunda Bitci, 7 puan ile listenin ilk sırasında yer aldı.

Türkiye’nin güven puanı en yüksek kripto para borsası seçilmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Bitci Borsa CEO’su Ahmet Onur Yeygün, “Bitci olarak 2023 yılının başından bu yana çok sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bu dokuz aylık süreç içerisinde platform ve hizmetlerimizi geliştirme, yeni iş birlikleri kurma, proje arzları ve listelemeler gerçekleştirme gibi birçok önemli gelişmeye imza attık. Attığımız tüm adımların sonucu olarak önce Türkiye’nin en hızlı büyüyen borsası ardından da Türkiye’nin güven puanı en yüksek kripto para borsası seçildik. Çalışmalarımızın sonucunu almak ve doğru yolda olduğumuzu görmek bizim için oldukça mutluluk verici.” dedi.

Bitci, yine CoinGecko’nun verilerine göre 2022 yılının ocak ayında yüzde 0,9 olan pazar payını 2023 yılının haziran ayı itibarıyla yaklaşık 13 kat artırarak yüzde 12’ye yükseltmiş ve bu performansıyla birlikte Türkiye’nin en büyük üçüncü kripto para borsası olmuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.