BİRİKİM PLANLAMA VE DANIŞMANLIK, OSB’LERE ÖZEL İLK EĞİTİMİNİ DÜZENLEDİ.

Birikim Planlama & Danışmanlık tarafından OSB’lere özel mülkiyet, tahsis, kiralama, ilave alan, yer seçimi, ruhsat ve izinlere ilişkin mevzuat ve yaptırımlarını kapsayan ilk eğitim toplantısını Ankara The Green Park Otel’de düzenlendi.

BİRİKİM PLANLAMA VE DANIŞMANLIK, OSB’LERE ÖZEL İLK EĞİTİMİNİ DÜZENLEDİ.
Yayınlama: 24.11.2023
21
A+
A-

Ankara The Green Park Otel’de gerçekleşen eğitime OSB Bölge Müdürleri ve Yöneticileri katıldı. OSB’lerde mülkiyet edinimi, tahsis, tahsis iptali, tahsis ve mülkiyetin devri, kiralama, finansal kiralama, ilave alan yer seçimi ve onaylı sınır başvurusu, ruhsat ve izinlere ilişkin mevzuat ve yaptırımları hakkında bilgilerin verildiği toplantı, tüm gün sürdü.

Birikim Planlama & Danışmanlık kurucuları Ramize Esra OĞUZ ve Hukuk Müşaviri Ilgın GÜLER tarafından verilen eğitimde OSB’lerin yaşadıkları sorunlar, çözümleri, yasal mevzuatlar ve süreç yönetimlerini örnek uygulamalar belirtilerek sunum eşliğinde katılımcılara detaylı anlatıldı.

Katılımcıların tüm sorularına cevap veren Ramize Esra OĞUZ ve Ilgın GÜLER, OSB’lerden gelen talepler doğrultusunda bu toplantıyı düzenlediklerini kaydederek, OSB’lere özel hazırladıkları toplantının bundan sonraki süreçte belirli periyodlar halinde düzenlemeyi planladıklarını belirttiler.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.