BingX, 6. kuruluş yıl dönümünü 13 milyon USDT’lik büyük ödül havuzuyla kutluyor

Dünyanın önde gelen borsalarından olan BingX, 6. yıl dönümünü kutlamak üzere olağanüstü bir kampanya başlattığını duyurdu.

BingX, 6. kuruluş yıl dönümünü 13 milyon USDT’lik büyük ödül havuzuyla kutluyor
Yayınlama: 08.05.2024
2
A+
A-

BingX, 8 Mayıs'tan 31 Mayıs'a kadar heyecan verici bir dizi etkinlik ve ödül vaat eden şenliklere kullanıcılarını ve kripto işlemlerinin dinamik dünyasına dalan meraklıları katılmaya davet ediliyor. Topluluğuna duyduğu derin minnettarlığı ifade etmek için BingX, kullanıcıların başarı yolculuğunda oynadığı ayrılmaz rolün bir kanıtı olan toplam 13 Milyon USDT'lik etkileyici bir ödül havuzuyla kutlamanın açılışını yapmaktan gurur duyduğunu belirtti.

6. yılını kutlayan BingX, 2018'deki kuruluşunu, yeni nesil kripto kullanıcılarına açılan bir kapı olarak hizmet etme ve kriptoyu herkes için erişilebilir ve dostane hale getirme vizyoner misyonuyla yansıtıyor. Geçtiğimiz altı yıl boyunca BingX, kullanıcılarına yenilikçi özellikler ve çok çeşitli ürünlerle donatılmış güvenilir ve sağlam bir alım satım platformuyla güçlendirme taahhüdüne sadık kaldı.

Festival dönemi boyunca BingX kullanıcıları, sırasıyla Vadeli İşlemler, Spot İşlemler, İtibari Para İşlemleri ve Varlık Yönetimine yönelik sayısız büyüleyici çevrimiçi kampanya bekleyebilirler. Vadeli işlem meraklılarını, toplam 12 milyon USDT'lik etkileyici bir ödül havuzuna sahip özel bireysel ve grup işlem yarışmaları, cömert hediyeler, sınırlı süreli promosyonlar ve daha fazlası beklemekte. Ayrıca, günlük saat girişleri etkin kripto paralar ve deneme fonları ile ödüllendirilecek ve Kick-and-Win etkinlikleri gibi ilgi çekici oyunlarla tamamlanacak. Spot yatırımcılar da gerçek işlem hacimlerine göre kademeli ödüllerle Kick-and-Win oyunlarına katılma fırsatına sahip olacaklar. BingX ayrıca kutlama atmosferini geliştirmek için yüzde 10'a varan faiz oranları sunan esnek mevduatlar ve büyük bir Takım Mevduat Sezonu içeren özel varlık yönetimi ürünleri de sunacak. Ayrıca, nakit bonuslar itibari para işlem hacmine göre dağıtılacak.

Vivien Lin, BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) , yaklaşan kampanya için duyduğu heyecanı paylaşarak şunları söyledi: “BingX olarak, kullanıcılara kripto para piyasasında başarılarını artıran yenilikçi çözümler sunma konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Piyasaya artan ilgiye ve alım satım faaliyetlerindeki artışa tanıklık ederken, kullanıcılarımızı ödüllendirmeyi ve canlı topluluğumuza katılan yeni katılımcılara sıcak bir karşılama sunmayı amaçlayan, başka hiçbir şeye benzemeyen bir promosyon sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.