Binek ve hafif ticari araç modellerinde fırsatlar

Opel, aralık ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor.

Binek ve hafif ticari araç modellerinde fırsatlar
Yayınlama: 01.12.2023
1
A+
A-

Opel’in çok yönlü pratik özellikleriyle öne çıkan ve en çok tercih edilen SUV modellerinden biri olan Crossland, Elegance donanımı ile, 250 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi ve Teknoloji Paketi hediyesi ile kullancılara sunuluyor. En çok tercih edilen SUV modellerden biri olan Crossland, 1.2 130 HP AT6 Essential versiyonunda online satışa özel bir milyon 45 bin TL’ye varan avantajlarla bir milyon 104 bin 900 TL’lik başlangıç fiyatı ve Essential donanımında hem manuel hem otomatik şanzımanlı versiyonlarda “ÖTV Muaf” koşuluna özel, bir milyon 4 bin 200 TL’lik fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren modeli Mokka, GS ve Ultimate donanımları ile, 300 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi veya Elegance donanımı ile, 250 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla ve Elegance versiyonunda online satışa özel bir milyon 245 bin TL’ye varan avantajlarla bir milyon 415 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Opel’in üstün Alman teknolojilerini, modern tasarım dilini ve dijital kokpit özelliğini bir arada sunan SUV’daki amiral gemisi Opel Grandland, 300 bin TL için; 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı ile birlikte GS versiyonunda 75 TL, Ultimate versiyonunda ise 100 TL takas desteği, 1.2 130 HP AT8 GS versiyonunda online satışa özel 327.9 TL’ye varan avantajlarla bir milyon 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Elektrikli Opel modellerinde aralık ayına özel ayrıcalıklar

2024 yılından itibaren tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını sunmaya hazırlanan ve yakın dönemde “Şimşek” logosunu elektriklendiren Opel, müşterilerine online rezervasyon sistemi üzerinden elektrikli modellerini sunmaya devam ediyor. 

Opel’den hafif ticari araçlarda cazip kredi olanakları!

“İşi Almanlara Bırakın” sloganıyla ticari hayatı kolaylaştıran ve işinin profesyonellerine faydalı çözümler sunan Opel, binek otomobil konforunu hafif ticari araç özellikleriyle birleştirerek KOBİ’lerin her ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.