Bilal Sonses, Binomo’nun Türkiye’deki marka elçisi oldu

Türkiye’nin sevilen pop şarkıcısı ve söz yazarı Bilal Sonses, dijital trading platformu Binomo’nun elçisi oldu. Bu iş birliği kapsamında Sonses, özellikle yaz sezonu boyunca birçok resmi iletişim kanalında Binomo’yu temsil edecek.

Bilal Sonses, Binomo’nun Türkiye’deki marka elçisi oldu
Yayınlama: 08.05.2024
3
A+
A-

Dünya çapında tanınırlığa sahip trading platformu Binomo, Türk pop müzik sanatçısı Bilal Sonses'in Türkiye’deki marka elçisi olduğunu duyurdu. Türkiye’nin önde gelen şarkıcılarından Sonses, önümüzdeki dönemde online trading platformu Binomo’yu tüm resmi iletişim kanallarında temsil edecek.

Kişiliği ve özgün sesiyle müzik tutkunları tarafından ilgiyle karşılanan Bilal sonses, müzik listelerinin ilk sıralarında yer alan “Yara” ve “Hasbelkader” gibi şarkılarla Türkiye’nin müzik endüstrisindeki önemli yerini pekiştirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Binomo ile bir iş birliği gerçekleştiren ünlü sanatçı, Binomo kullanıcıları için geliştirilen “Trading Superstar” projesi için özel bir jingle hazırlamıştı. Güçlerini tekrar birleştiren Binomo ve Bilal Sonses, trading dünyasında büyük bir yankı uyandırmayı hedefliyor.

Bu anlamlı iş birliği hakkında yorum yapan Bilal Sonses, “Öncelikle Binomo’ya beni marka elçisi olarak seçtikleri için teşekkür etmek isterim. Şirketin sanatçı kimliğime gösterdiği ilgi ve Binomo ekibine katılmak için aldığım davet beni çok mutlu etti. Önümüzdeki dönemde milyonlarca trader tarafından güvenle kullanılan Binomo’yu temsil edeceğim için gururluyum” dedi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.