Beyaz Saray’dan İsrail açıklaması! ‘Askeri operasyon felaket olur’

SON DAKİKA…Beyaz Saray: (İsrail’in Refah’a yönelik olası operasyonu) Bu insanlara yönelik askeri operasyon bir felaket olur ve bu bizim destekleyeceğimiz bir şey değil.

Beyaz Saray’dan İsrail açıklaması! ‘Askeri operasyon felaket olur’
Yayınlama: 08.02.2024
1
A+
A-

SON DAKİKA HABERİNE GÖRE…

İsrail’in Refah’a yönelik olası operasyonu ile ilgili Beyaz Saray’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Bu insanlara yönelik askeri operasyon bir felaket olur ve bu bizim destekleyeceğimiz bir şey değil.” denildi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ateşkes ve karşılıklı esir takası teklifi sunan Hamas’ın isteklerini kabul etmenin İsrail için yeni bir kıyıma yol açacağını savunarak, Gazze’nin güneyindeki Refah kentine saldırıya hazırlanması için orduya emir verdiklerini söylemişti.

“ASKERİ OPERASYON FELAKET OLUR”

Konuyla ilgili ABD’den açıklama geldi. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada İsrail’in Refah’a yönelik olası operasyonu ile ilgili “Bu insanlara yönelik askeri operasyon bir felaket olur ve bu bizim destekleyeceğimiz bir şey değil.” denildi.

Beyaz Saray’dan İsrail açıklaması! ‘Askeri operasyon felaket olur’

İSRAİL BAŞBAKANI NETANYAHU’DAN YENİ KATLİAM SİNYALİ! 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Mısır sınırında yer alan ve İsrail’in saldırılarından kaçan yaklaşık 1.5 milyon kişinin sığındığı Refah kentine kara saldırısı başlatacaklarının işaretini vermişti.

 

DÜNYA Haberleri, filistin, İsrail
www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.