Bayır: AK Parti Türkiye’nin saygınlığını ve caydırıcılığını yok ediyor

Zafer Partisi Genel Başkan Yarımcısı Dr. Fikret Bayır, Yunanistan Silahlı Kuvvetleri’nin, Türk Yunan sınır bölgesinde nehir geçiş vasıtalarını denediği saldırı temelli tatbikat yapması üzerine açıklaması yaptı.

Bayır: AK Parti Türkiye’nin saygınlığını ve caydırıcılığını yok ediyor
Yayınlama: 10.06.2024
0
A+
A-

Zafer Partili Bayır, nisan ayı ortalarında ‘güven artırıcı önlemler’ kapsamında, sınır bölgesinde tugay komutanlarının karşılıklı ziyaretler yaptığını öğrendiklerini belirterek, “Bizim komutan gidip Yunan 31’nci Mekanize Piyade Tugayı ziyaret etmişti. Şimdi öğreniyoruz ki; aynı Yunan 31’nci Mekanize Piyade Tugayı, sınır bölgesinde nehir geçiş tatbikatı yapıyor. Alın size güven artırıcı önlem. O dönem, bu ziyaretleri eleştirmiştik. “ dedi.

AK Parti’nin ülkenin saygınlığını ve caydırıcılığını yok ettiğini savunan Bayır,  “Ancak konu bu kadarla sınırlı değil. Çünkü bu tatbikat, sanıldığından daha ciddi mesajlar içeriyor. Sınırdan 30 kilometrelik askeri yasak bölgede, Yunan askerine ilave olarak, Amerika Birleşik Devleti askeri birlikleri de var. Ve tatbikatta nehir geçme vasıtalarını deniyorlar. Zafer Partisi olarak; Türk-Yunan meseleleri konusunda, AK Parti hükümetini tekrar uyarıyoruz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.