Başkan Bozbey: İsteğimiz ülke ve dünya pazarında öne çıkmak

Bursa’da düzenlenen ‘İpek Böceği İhracat Ödülleri’ sahiplerini buldu. Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursa’ nın tekstil sektöründeki markalarıyla ülke ve dünya pazarında öne çıkmak bizim isteğimiz ve arzumuzdur.” dedi.

Başkan Bozbey: İsteğimiz ülke ve dünya pazarında öne çıkmak
Yayınlama: 17.04.2024
0
A+
A-

Bursa tekstil ve hazır giyim sektörünün en prestijli ödülleri sahiplerini buldu. UTİB ve UHKİB tarafından gerçekleştirilen ödül törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, UTİB Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Taşdelen Engin, UHKİB Yönetim Kurulu Başkanı Nüvit Gündemir ile tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı.

Başkan Bozbey, törende yaptığı konuşmada Bursa’nın tekstil ve konfeksiyon anlamında bundan yıllar önce birinci sırada olduğunu ifade ederek, “Zannediyorum sıralamayı biraz aşağıya doğru kaybettik. Kaybederken de aslında Bursa olarak markalaşmayı da yakalamamız gerekiyordu. Bursa markalarını öne çıkarmak, Bursa' nın tekstil sektöründe ki markalarıyla ülke ve dünya pazarında öne çıkmak bizim isteğimiz ve arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Üretime ve ihracata önem vererek Bursa’nın Türkiye ekonomisine katkısıyla hep ön sıralarda yerini aldığını dile getiren Başkan Bozbey, devletin de Bursa'ya bakışını değiştirmesi gerektiğini vurguladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.