Başkan Yılmaz, öğretmenlerle bir araya geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç ilçelerinde görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, öğretmenlerle bir araya geldi
Yayınlama: 22.11.2023
16
A+
A-

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) sınavlarının 6 milyon liradan fazla masrafının karşılaması, yeni okulların yapılması, 30’dan fazla okulun onarılması, yüzlerce okulun çevre düzenlemelerinin yapılması, BALBUCKS, OnHann Otel ve restoranlarda ve otobüslerde ulaşım indirimlerinin yapılmasından dolayı, öğretmenler Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı alkışladı.

Başkan Yılmaz, öğretmenlerle bir araya geldi

“Öğretmenler Gününüz kutlu olsun”

Dün Bandırma’da, bugün Edremit’te ve perşembe günüde Balıkesir merkezdeki öğretmeler ile bir araya gelecekleri bilgisini veren Başkan Yılmaz, “Öğretmenlik; dokunan, ruha işleyen ve bireyin kendisine inen bir meslektir. Hayatta herkesle rekabet yaşayabilirsiniz ama iki grup var, asla sizi kıskanmaz ve başarınızla övünç duyar bunlar; anne babanız ve değerli öğretmenlerimizdir. Bu iki durum aslında öğretmenlerin ne yaptığını ortaya koyuyor.” dedi.

“Ulaşım indirimlerimiz hayırlı olsun”

Başkan Yılmaz, konuşmasının sonunda öğretmenlere yapılan yüzde 76’ya varan ulaşım indirimi ile BALBUCKS, OnHann Otel ve restoranlarında yapılan yüzde 20 indirimin hayırlı olmasını temenni etti.

Programın ardından Başkan Yılmaz, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun bahçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemelerini inceledi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.