Başkan Yavaş, yeniden adaylık için CHP’ye başvurdu

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlerde yeniden aday olmak için CHP Ankara İl Başkanlığına başvuru yaptı.

Başkan Yavaş, yeniden adaylık için CHP’ye başvurdu
Yayınlama: 02.12.2023
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmak için başvuruda bulundu.

Başvuru sonrası soruları yanıtlayan Yavaş, “Biz Ankara Büyükşehir Belediyesinin adil bir şekilde kaynakları boşa götürmeden, dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermek istedik ve çok şükür bunu başardık aynı yolda devam edeceğiz. Ankara’yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir Ankara yapmaya devam edeceğiz.'' ifadesinde bulundu.

Başkan Yavaş: “Halka öncelik veren yönetimimiz aynı şekilde devam edecek.''

“En büyük amacımız Ankara halkının yaşadığı yerde mutlu olan betona değil yeşile, güneşe, halka öncelik veren yönetimimiz aynı şekilde devam edecek” diyen Başkan Yavaş, “Amacımız şu; belediye meclisinde gördüğümüz olayları görmek istemiyoruz. Demokrasiye aykırı şekilde yönetimimiz olmayacak. Ankara’da belediye meclisinde çoğunluğu sağlamak suretiyle… Hiçbir zaman şikayet etmedik hizmet etmekten de geri kalmadık. Ankara’yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir Ankara yapmaya devam edeceğiz ve inşallah başaracağız” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.