Başkan Yavaş: “Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de her hafta yüzlerce gencimizi ağırlıyoruz”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de her hafta yüzlerce genci ağırladıklarını ifade etti.

Başkan Yavaş: “Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de her hafta yüzlerce gencimizi ağırlıyoruz”
Yayınlama: 13.11.2023
0
A+
A-

Sıhhiye Çok Katlı Otopark Yenileme ve Kütüphane Projesi kapsamında hizmete açılan yeni nesil gençlik merkezi; Cebeci ve çevresindeki üniversitelere yakın konumu, sessiz kütüphanesi, çeşitli kursların ve eğitimlerin verildiği seminer alanları, internet hizmeti ile özellikle üniversite öğrencilerinin yeni adresi oldu.

Yeni nesil gençlik merkezi ile ilgili paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Atıl ve döküntü haldeydi. Baştan aşağı yeniledik, eşsiz bir gençlik merkezine çevirdik. Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de her hafta yüzlerce gencimizi ağırlıyoruz.” dedi.

Haftanın her günü açık olan merkezi kullanan öğrenciler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

Esma Türemiş: “Buraya bir arkadaşımın tavsiyesi ile gelmiştim. Özellikle vize haftamız olduğu için bu aralar çok sık gelmeye başladık. Üniversiteme yakın, ücretsiz girişi ve kafeteryasındaki fiyatlarla çok güzel bir yer olmuş. Çok beğendik.”

Metin Kutay Demirci: “Mühendislik öğrencisiyim. Ücretsiz girişi olan bir yer arıyordum çünkü artık kütüphanelere para vermekten sıkılmıştım. Burayı buldum sonra, çok güzel. “


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.