Başkan Ünlüce’den ilçelere geçmiş olsun ziyareti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sağanak yağış ve doludan ağır bir şekilde etkilenen Çifteler ve Sivrihisar ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Ünlüce’den ilçelere geçmiş olsun ziyareti
Yayınlama: 24.05.2024
3
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yağışların en çok etkilediği ilçeler olan Çifteler ve Sivrihisar’a giderek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Çifteler ilçesine giden Ünlüce, burada Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı ile ilçe merkezinde zarar gören yerleri inceledi. Çifteler Ziraat Odası Başkanı Necat Yatır’ı da ziyaret eden Ünlüce, tarım arazilerinde yağış sonrası oluşan hasar hakkında bilgi aldı.

İlçelerdeki incelemeler sonrası yaşanan mağduriyetin giderilmesi için büyükşehir belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyleyen Ünlüce, “Şehrimizde iki gündür etkili olan yağışlardan etkilenen hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Büyükşehir belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü ekiplerimiz 24 saat çalışma prensibiyle her zaman vatandaşlarımızın yanındalar.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan afetin ardından hemen çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve ESKİ ekiplerinin, ilçelerdeki çalışmaları sürüyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.