Başkan Ünlüce’den 2 Eylül mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ünlüce’den 2 Eylül mesajı
Yayınlama: 01.09.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ünlüce'nin mesajı şöyle:

“Eskişehir'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümüne ulaşmanın onurunu yaşıyoruz. Eskişehir, Kurtuluş Savaşının tüm safhalarına yakından tanık olmuş, büyük acılar çekmiş, büyük fedakârlıklarda bulunmuştur.  Büyük Önder Atatürk’ün, 'Eskişehir'i ve Eskişehirlileri çok iyi tanırım. Milli Mücadele yıllarında büyük vatanseverlik ve üstün bir cesaretle mücadelemizin daima yanında olmuş, bu mücadeleye çok geniş yardımlarda bulunmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığın simgesi, Cumhuriyet şehri Eskişehir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cennet vatanımız için canını vermiş tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhları şad olsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.