Başkan Ünlüce’den 19 Mayıs mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ünlüce’den 19 Mayıs mesajı
Yayınlama: 17.05.2024
3
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Samsun’dan yaktığı bağımsızlık ateşinin 105’inci yıl dönümünde olduğumuzu belirten Ünlüce, gençlere şöyle seslendi:

“Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum.” diyen Atatürk, 19 Mayıs 1919’da başlattığı milli mücadeleyi 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’imizin ilanıyla taçlandırarak bu kararlı yürüyüşün bayrağını sizlere emanet etmiştir. Yaşanan tüm sıkıntı ve zorluklara rağmen, genç Mustafa Kemal’ler olarak bir çift mavi gözün ışığında, istiklal bayrağını en yukarıya taşıyacağınızı biliyor, her birinizle gurur duyuyorum.”

Başkan Ünlüce, 19 Mayıs'ı kutlarken “Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm kurtuluş kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı. 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.