Başkan Ünlüce ve ESGİAD Başkanı Entok, Hakkaniyet Protokolü’nü imzaladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok, ‘Hakkaniyet Protokolü’nü imzaladı.

Başkan Ünlüce ve ESGİAD Başkanı Entok, Hakkaniyet Protokolü’nü imzaladı
Yayınlama: 25.04.2024
1
A+
A-

Başkan Ünlüce'ye Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu.

Entok, Eskişehir Genç İş Adamları Derneği isminin Eskişehir’in bir kadın büyükşehir belediye başkanı olması ve yönetim ile üyeler arasındaki kadınların da hassasiyetinin göz önüne alınarak derneğin isminin Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği (ESGİAD) yapılmasını kararlaştırdıklarını belirtti. ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, imzalanacak protokol ile Başkan Ünlüce’yi kurulacak kadın biriminin onursal fahri üyesi olarak görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Ayşe Ünlüce de Entok ve ekibine zarif düşünceleri dolayısıyla teşekkür ederek, “İmzaladığımız Hakkaniyet Protokolü çerçevesinde de dernek bünyesinde kurulacak kadın birimi, iş insanlarının kadın istihdamını desteklemesi konusunda çalışmalar yürütecek. Böylesine naif bir inceliğe imza atan ESGİAD Başkanımız Ulaş Entok ile yönetimini kutluyor, kurulacak kadın biriminin onursal fahri üyeliği için de kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.