Başkan Ünlüce, Teknoloji Liderleri Zirvesi’ne katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, İstanbul’da düzenlenen Teknoloji Liderleri Zirvesi’ne katıldı.

Başkan Ünlüce, Teknoloji Liderleri  Zirvesi’ne katıldı
Yayınlama: 22.05.2024
0
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Yapay Zeka Çağında Yeniden İnovasyon” teması ile İstanbul’da düzenlenen “C-Summit Teknoloji Liderleri Zirvesi 2024” etkinliğine katıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin de üzerinde çalışmalar yürüttüğü akıllı şehirler ve yapay zekanın dokunacağı alanlar konusunun ele alındığı zirvede yerel yönetim birimlerine strateji oluşturma ve uygulama konusunda görüşler bildirildi.

Yapay zeka, teknoloji, yenilikçi düşünce gibi konuların ele alındığı zirvede teknolojinin önde gelen liderleri birer sunum yaptı. Gelişen ve değişen dünyada teknoloji dinamikleriyle sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak için yapılması gerekenler konuşuldu.

Şirketlerde teknoloji, yapay zeka ve dayanıklılığın öneminin ele alındığı zirvede, Türk teknolojisinin global pazarlardaki yerinin yanı sıra global trendlerin şirketlerin teknoloji stratejilerine ve yatırımlarına etkisi tartışıldı.

Etkinlikte, bilişim kurulu başkanlarının (CIO) gözünden dijital dönüşümün sürdürülebilirliği ve yapay zeka teknolojilerinin kullanımı gibi konular da masaya yatırıldı. Teknoloji Liderleri Zirvesi Sunumların ardından networking etkinliği ve En Etkin 50 Teknoloji Lideri Ödül Töreni ile sona erdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.