Başkan Tugay: İzmir’in köylerinde reform yapacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Kemalpaşalı sanayicilerle buluşarak sorunları ve talepleri dinledi.

Başkan Tugay: İzmir’in köylerinde reform yapacağız
Yayınlama: 10.05.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay,  Kemalpaşalı sanayicilerle buluştu. Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ)  tarafından organize edilen toplantı, bir otelde düzenlendi.

Sanayicilerle düzenlenen istişare toplantısında ilk olarak KOSBİ Bölge Müdürü Salman Eldeş ve BAYOSB Bölge Müdürü Figen Akdemir organize sanayi bölgelerinin kuruluşu, ticaret hacmi, kapasitesi, faaliyetleri, imkanları, üye sayısı ve hayata geçirilecek projeler hakkında Başkan Tugay’a sunum yaptı.

Sunumların ardından toplantıdaki sanayiciler bölgede çözüm bekleyen kısa ve uzun vadeli sorunları aktardı. Soruları teker teker yanıtlayan Başkan Tugay, önem sırasına göre sorunlara çözüm sözü verdi.

Başkan Tugay, bu tür buluşmaları düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, “Çalışmak istiyoruz, hizmet etmek istiyoruz. Sorunları çözmek istiyoruz. Sizlerin aktardığı sorunların her birine eğilip öncelik sırasına göre çözmek istiyoruz.” diye konuştu.

Kemalpaşalı kiraz üreticilerinin sorunları ve talepleri üzerine, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni oluşumla başlatacağı tarımsal reform çalışmasının müjdesini veren Başkan Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tarımda geriye gitmeyi istemiyoruz. Bunun için ihtiyacımız olan, köylerimiz, kırsal bölgemiz, yapılan planlama çalışmalarıyla, altyapı çalışmalarıyla, üst yapı çalışmalarıyla, yaşam açısından çok daha kaliteli, mutlu, refah içerisinde olduğu yerler olması lazım. İnsanların kentte değil, kırsalda yaşamayı isteyeceği şekilde yeniden yapılandırmayı planlıyoruz. Böyle bir çalışmanın hazırlığını yapıyoruz. Pilot bölgelerde başlayıp sonra yaygınlaştırarak köylerde bir reform yapacağız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.