Başkan Soyer, Kadifekale’de üreticilerle bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kadifekale’de mahalle bostanlarının üreticileriyle buluştu.

Başkan Soyer, Kadifekale’de üreticilerle bir araya geldi
Yayınlama: 20.02.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Acil Çözüm Ekipleri ve belediyenin tüm birimleriyle ortak hayata geçirilen Mahalle Bostanları projesi kapsamında Kadifekale’de kadınlarla buluştu.

Başkan Tunç Soyer, Fırat Mahallesi, Meriç Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi ve Kadifekale’deki mahalle bostanlarında faaliyet gösteren, mevsimlik ürün yetiştiren mahalle sakinleriyle yemek yedi.

Evlerinde hazırladıkları yemekleri Başkan Soyer’e sunan vatandaşlar hizmetleri için teşekkürlerini sundu. Sukulent kaktüs üretmek için harekete geçen kadınlar, 2 ay boyunca aldıkları eğitimin faydasını gördüklerini aktardı. Başkan Soyer’e hediye veren üretici kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde satış faaliyetine geçeceklerini de belirti.

Başkan Soyer, buluşmada şunları söyledi:

“Uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir gündü. Bayram gibi buluştuk. Sizlerin yüreğinin ne kadar zengin olduğunu gördüm. Halil İbrahim Sofraları kurdunuz. Çok kıymetlisiniz. Türkiye hayat pahalılığı, enflasyon dertleriyle boğuşurken sizlerin yüreğinin ne kadar zengin olduğunu ve ne kadar zor koşullar altında çocuklarınızı yetiştirdiğinizi biliyorum. O yüzden bugün adeta bütün bunlara inat siz o yüreğinizin zenginliğini gösterdiniz, yüzlerce insanı doyurdunuz. Her birinize minnettarım, iyi ki varsınız, iyi ki İzmir’de yaşıyorsunuz, iyi ki İzmirlisiniz. Hepinizi çok seviyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.