Başkan Soyer, deprem bölgesi Adıyaman’da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adıyaman’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan konteyner kentleri ziyaret etti.

Başkan Soyer, deprem bölgesi Adıyaman’da
Yayınlama: 07.10.2023
2
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye illerinde yaraların sarılması için çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin ardından birçok kez bölgeyi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adıyaman'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu konteyner kentlerde yurttaşlarla bir araya geldi.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Adıyaman Tabip Odası Başkanı İsmail Tosun, EGEŞEHİR A.Ş. Genel Müdürü Ekrem Tükenmez, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile temsilcileri de  Başkan Soyer'e eşlik etti. 

“Hiç merak etmeyin”

Başkan Soyer, konteyner kentte yaşayan yurttaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Çocuklar için oluşturulan alanlarda etkinliklere katılan Başkan Soyer, burada gençlerin yaptığı projeleri inceledi.  Kütüphanede çalışan çocuklara tablet dağıtılmasını isteyen Başkan Soyer, bir diğer konteyner kentte Kadın Dayanışma Merkezi'ni ziyaret etti.

Kadınların el emekleriyle hazırladığı ürünleri çok beğendiğini ifade eden Soyer, bu ürünlerin değerlendirilmesi için gereken desteği vereceklerini ifade etti. Depremin hemen ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin harekete geçerek bölgede çalışmaya başladığını söyleyen Başkan Soyer, “Aklımız yüreğimiz sizde, elimizden ne geliyorsa destek olmaya devam edeceğiz hiç merak etmeyin” dedi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.