Başkan Özer: Bütün İstanbul’da Esenyurt bir örnek olmalı

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediye bünyesindeki kursiyerlerden oluşan Türk Halk Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği “Anadolu’dan Türküler” programına katıldı.

Başkan Özer: Bütün İstanbul’da Esenyurt bir örnek olmalı
Yayınlama: 27.05.2024
0
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki etkinliklerini sürdürüyor. Müziğin insanın yaşama sevincini diri tuttuğunu söyleyerek bunu sağlayan belediye korosuna teşekkür eden Başkan Özer, “Hiçbir şey yaşamdan daha değerli değil. Yaşamın bize bahşettiği üç tane temel özellik var. Biri yaşama sevincidir. Yaşama sevincini diri tutmanın da yolları vardır. Doğrudan doğruya insanın ruhuna nüfuz eden en etkili sanat nedir derseniz müziktir derim. O yüzden de “müzik ruhun gıdasıdır” diye boşa söylenmemiş. İnsanın içinde dolaşan, onu diğer varlıklardan farklı kılan bir şey var. Ona da “ruh” deniliyor. Onun yemekle, içmekle beslenmesi söz konusu değil.” dedi.

Konuşmasında mutluluğun formülünü anlatan ve Esenyurtluların mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapacağının altını çizen Özer, “Bu şehri yönetenler olarak da bizim görevimiz sizi mutlu etmek. Mutlu olmanın yolu da sevdiklerini mutlu etmekten geçer. Ben de sizi seviyorum. Sizi mutlu etmek beni de mutlu ediyor. Bizim buraya damga vurmamız lazım. Bütün İstanbul'da Esenyurt bir örnek olmalı çünkü hem nüfusumuzla hem de şimdiye kadar ihmal edilmiş haliyle bunu en çok Esenyurt hak ediyor. Bunu yapabilirsek belki de bu modeli İstanbul'a ve Türkiye'ye hediye ederiz. Esenyurt’u kültürün, sanatın ve sporun başkenti haline getireceğiz.” şeklinde konuştu.​


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.