Başkan Özdemir’e Nilüfer İlçe Kaymakamı Süzen’den ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’e Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen ziyarette bulundu.

Başkan Özdemir’e Nilüfer İlçe Kaymakamı Süzen’den ziyaret
Yayınlama: 17.05.2024
3
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen’i,  Halk Evi’ndeki makamında ağırladı. Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Erdal Aktaş, Nilüfer İlçe Emniyet Müdür Vekili Duran Okan, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Demiröz, Serpil Altun, Okan Şahin ve Tezcan Öztürk’ün de yer aldığı ziyaretin ana gündem maddesi kaçak yapıyla mücadele oldu.

Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen, “Tarım arazilerine olan işgalin önlenmesi konusunda iş birliğini en üst düzeyde sürdürelim. Bursa Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın da, Toprak Koruma Kanunu’nun uygulanması yönünde yoğun çalışmaları var. Kaçak yapıyla mücadelede yüksek koordinasyon ve kararlı bir duruşla çalışacağız” diye konuştu.

Kent turizmine de değinen Kaymakam Süzen, Gölyazı, Fadıllı ve Ayvaköy’de yapılacak düzenlemelerle bölgenin, turizmden hak ettiği değeri alacağını belirtti.

Nilüfer’de tarım arazilerine bir çivi bile çakılmaması için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir de, “Ortak bakış açısı ve iş birliğiyle bu kenti korumalıyız” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.