BAŞKAN KÜTÜKCÜ, AFYON, DENİZLİ, KÜTAHYA VE UŞAK’TAKİ OSB’LERLE BİR ARAYA GELDİ

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Afyon, Denizli, Kütahya ve Uşak’taki OSB’lerle bir araya geldi. İstişare toplantısında OSB’lerden gelen talepleri dinleyen Başkan Kütükcü, OSBÜK’ün organize sanayi bölgeleri için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

BAŞKAN KÜTÜKCÜ, AFYON, DENİZLİ, KÜTAHYA VE UŞAK’TAKİ OSB’LERLE BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 25.10.2023
3
A+
A-

OSBÜK tarafından “Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile İstişare Toplantısı” düzenlendi. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Denizli OSB Başkanvekili Necip Filiz ile Denizli Makine İhtisas OSB ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’nun katıldığı toplantıda 4 şehirdeki OSB’lerden gelen talepler istişare edildi.

KÜTÜKCÜ: “OSBÜK, OSB’LERİN TÜM TALEP VE SORULARINI DİNLEMEYE HAZIR”

Toplantının açılışında konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Denizli OSB ev sahipliğinde Afyon, Denizli, Kütahya ve Uşak’taki OSB’lerle bir araya geldiklerini ve her zaman OSB’lerden gelecek tüm talep ve sorulara açık olduklarını söyledi. Başta 6 Şubat depreminde OSB’lerin desteği olmak üzere OSBÜK’ün çalışmalarında OSB’lerin yürüttükleri faaliyetlerin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kütükcü, Afyon, Denizli, Kütahya ve Uşak özelinde OSB’leri değerlendirdi. Kütükcü, “Bu 4 şehrimizde hem Allah vergisi zenginlikler hem de güçlü bir girişimcilik ruhu ve üretim iştahı var. Organize sanayi bölgelerimiz de ekonomideki tüm zorlu şartlara, etrafımızdaki savaşlara, yüksek enflasyona rağmen üretmeye, istihdam sağlamaya, ihracat yapmaya devam ediyor. Afyon, Denizli, Kütahya ve Uşak’ta 19’u işletmede olmak üzere 25 OSB’miz bulunuyor. Bu OSB’lerimizde 1500’e yakın fabrikada üretim yapıyor, 90 bin civarında insanımıza doğrudan istihdam sağlıyoruz. 4 şehrimizin ihracatı Denizli’nin liderliğinde 6 milyar dolara ulaşmış durumda. Bu rakamda organize sanayi bölgelerimizin çok büyük payı var. Ben her birinize emeklerinizden, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kütükcü’nün konuşmasının ardından Denizli OSB Başkan Vekili Necip Filiz ile Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından OSB Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürleri OSB’lerin talep, beklenti ve önerilerini anlattı.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.