Başkan Gürkan: “Recepliler ve Recepliler Derneği her zaman yanımızda oldular”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Recepliler Derneği Başkanı Ali Bakırcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, bir süre görüştü.

Başkan Gürkan: “Recepliler ve Recepliler Derneği her zaman yanımızda oldular”
Yayınlama: 08.12.2023
0
A+
A-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, Recepliler Derneğinin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, Recepliler Derneğinin dayanışma, birlik ve beraberlik ruhu ile hareket etliklerini söyledi.

Recepliler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gürkan, “Recepliler ve Recepliler Derneği her zaman yanımızda oldular ve bizimle beraber hareket ettiler. Bundan sonra da yine beraber olacağız ve ‘durmak yok yola devam’ mantığı içerisinde yürüyeceğiz. Recepliler Derneği'nin binasının depremden dolayı yıkılması nedeniyle bazı problemleri var. Yerinde dönüşüm hak sahipliği noktasındaki problemlerinin çözülmesinde gerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın ilgili müdürlükleri ve yetkilileriyle gerekse de Büyükşehir Belediyemizin İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı olarak konuyu yakinen takip edeceğiz. Recepliler Derneği sivil toplum kuruluşları içerisinde önemli bir sivil toplum kuruluşudur.” ifadelerine yer verdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.