Başkan Gürkan: “6 Şubat tarihi kıyametin provasıydı”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile bir araya geldi

Başkan Gürkan: “6 Şubat tarihi kıyametin provasıydı”
Yayınlama: 08.02.2024
2
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihli depremlerde Malatya’da görevlendirilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beraberindeki heyetle depremlerin yıl dönümünde Malatya’yı ziyaret ederek Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyeti Malatya’da ağırlamaktan, misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya tarihi hakkında kısa bir bilgi veren Başkan Gürkan konuşmasında, “6 Şubat tarihinde kıyametin provası dediğimiz yüzyılın felaketini yaşadık. Binlerce vatandaşımızı depremde kaybettik. Binlerce konut ve işyeri yıkıldı. Bu felaketleri yaşadığımız dönemde Türkiye birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdi. An itibariyle vatandaşlarımız konteyner kentlerde ikamet ederken geçici iş yerleri yapılarak vatandaşlarımız ticari faaliyetlerine devam ediyorlar. Bundan sonraki süreçte şehrimizin daha ileri noktalara gideceğine inanıyorum.” açıklamasında bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.