Başkan Eşki, Altındağ Merkez Mahallesi’ndeki çocuklara oyuncak dağıttı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan bez bebekleri Altındağ Merkez Mahallesi’ndeki çocuklara dağıttı.

Başkan Eşki, Altındağ Merkez Mahallesi’ndeki çocuklara oyuncak dağıttı
Yayınlama: 23.04.2024
2
A+
A-

Başkan Eşki, Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi tarafından üretilen örgü oyuncakları hediye ettiği çocukları, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda bugün saat 15.00’de başlayacak Geleneksel Uçurtma Şenliği’ne davet etti. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Büyük Önderimiz Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günün coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Tüm çocuklarımızı aileleri ile birlikte Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na bekliyoruz” dedi.

Ücretsiz uçurtma dağıtımının da yapılacağı Şenlikte Amfi Tiyatro önünde kurulacak sahnede DJ performansının yanı sıra sihirbaz ve kukla gösterisi ve bubble show etkinlikleri yapılacak. Bornova Belediyesi Çocuk Korosu da sahneye çıkarak konser verecek. Şişme oyuncaklar,yüz boyama standları ve çeşitli oyun alanlarının kurulacağı alanda atölye etkinlikleri de gerçekleştirilecek.Çocuklar için eğlenceli ikramların da hazırlandığı Şenlik’te gökyüzü uçurtmalarla şenlenecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.